tisdag 22 september 2009

Knut kommer till världen

När jag var ute och kollade lite på gurumisbilder, var det en tjej som hade gjort små söta bebisar med kaninmössa som var så otroligt söta. Från hennes bilder har jag gjort en egen variant som då inte blev en bebis utan en liten kille vid namn Knut. Fotografen, det vill säga jag, har inte varit proffs på att ta bilder för nästan alla blev suddiga men det syns i alla fall att det är Knut. Jag hade inget program heller för att bearbeta bilderna då min dator har pajat och den här är lånad för tillfället. Knut är inte helt färdig utan han kommer att få lite hår, en tofs på sin mössa och en liten dekorativ nallebjörn på sin tröja, för nu ser det mycket vitt ut,

Knut är mycket sällskapssjuk och var snabb med att hoppa ner i väskan och ville bra gärna hänga med ut i bilen.

Här är han ur ett grodperspektiv för att inge lite pondus, hmm kanske inte.


Tanken är att han ska få en plats på väskan. Jag ska ta en gammal nyckelring och fästa på Knut och sedan ska han få hänga med på allt..Fästa honom i dragkedjan, en nackdel kan vara att han är vit och ren nu men kommer säkerligen bli en riktig smutsgris.

fredag 11 september 2009

Beckis



Nu har jag gjort en liten hund till som heter Beckis, hon är gjord från ett mönster av jaravee med lite modifieringar. Beckis vill så gärna vara med kattungarna och leka men de är inte lika intresserade utan hon hamnar lite utanför. Därför är hon på jakt efter en ny lekkamrat..

Efter en tids sökande fann Beckis och Ludde varandra. De busar och umgås mest hela dagarna och stortrivs ihop.
När kvällen kommer krypande vill Beckis gärna tända ljus, det ska helst vara doftljus med vanilj- eller jordgubbslukt. Det är en mysig avslutning på dagen innan det är dags att sova.

fredag 4 september 2009

Lill-Astrid

Nu har vardagen verkligen kommit i ett nafs, i måndags började allvaret. Har tagit tjänstledigt från mitt jobb för att utbilda mig till lärare. Är nu inne på femte terminen som innebär mycket teori med mängder av facklitteratur som behövs läsas. Det känns redan som ögonen går i kors och man undrar hur man ska lyckas ta till sig all fakta, men det blir säkert bättre när man kommit en bit in på terminen och får tillbaka rutinen i läsandet, måste ha ett positivt tänkande;






Lill-Astrid tror jag här sitter och dagdrömmer eller sett något mycket intressant på golvet. För övrigt tycker Lill-Astrid mycket om att spegla sig och är inte alls intresserad av att busa runt med sina syskon.

Jag är jättesugen på att beställa lite nya ögon, har bara svarta ögon men tycker att det blir jättegulligt när ögonen har lite färg. Jag har sett att flera stycken rekommenderar etsy 6060 så det blir nog en liten beställning från henne.