måndag 26 oktober 2009

Hade tänkt mig att det skulle bli en liten isbjörn men det liknar en liten blandning mellan mus och björn tror jag. Innan jag hade sytt dit öronen och virat dit sjalen tyckte min dotter att det såg ut som en spermie, Den påminde henne om högstadiet när de hade kollat på en film på biologin och där hade dessa små, vita spermier med svarta ögon simmat ivrigt mot sitt mål, så snabbt som attan fick den öron och en liten lila halsduk.


söndag 18 oktober 2009

Here i come, Rabbit Boy

Jag kunde inte låta bli att virka en liten kaninpojke också. Det blev ett riktigt bustroll som älskar att vara ute och leka, tar varje chans som uppstår att hitta en väg ut i den friska luften. Idag blev han superglad när han fick vara med och räfsa löv på tomten. Rabbit Boy tycker att det är härligt med alla färger på löven så här års.

Tyckte väl inte själv att han hjälpte till så mycket utan mest sprang runt bland löven och myste. Ibland satte han sig på löven och låtsades att det var en båt och gräsmattan var det stora havet.
Efter ett tag behövdes en liten vila och vi var väldigt törstiga efter allt arbete så vi unnade oss ett glas saft, kaffe till mig, med nybakade bullar. Mmmm mycket gott!

Han hittade en planka som låg i gräset, där han bara satt och njöt av all sol och så blev det varmt och skönt om rumpan också

fredag 9 oktober 2009

Sjuk, snyft!

Det är hur tråkigt som helst för tillfället. Jag har åkt på en rejäl förkylning som innebär feber, rinnsnuva och ögoninfektion.Kan inte göra något vettigt utan mest hela tiden ligger jag nerbäddad i sängen och "tycker synd om mig själv". Har nu investerat i en godispåse, nerdragna persienner, solglasögon så att jag kan titta på tv och en bra film för att muntra upp mig. Hoppas nästa inlägg är en glädjespridare istället för denna depp. För övrigt håller jag på med en liten björn som jag tror "hoppas" blir klar i helgen för jag har en stor tenta på fredag som jag behöver plugga till i nästa vecka.

söndag 4 oktober 2009

Pink Rabbit

Hejsan, det var ett tag sen jag la ut någonting men tiden räcker inte alltid till att sitta ner och utöva sin hobby. Här är i alla fall Pink Rabbit som är beställd av en liten tjej som bor i Luleå. Innan hade jag en bild av hur den skulle se ut men det blir sällan som tänkt, men jag blev faktiskt nöjd med reultatet. Eftersom jag inte virkat en liten kanin tidigare tänkte jag att hon skulle få visa upp sig innan flytt.