tisdag 22 september 2009

Knut kommer till världen

När jag var ute och kollade lite på gurumisbilder, var det en tjej som hade gjort små söta bebisar med kaninmössa som var så otroligt söta. Från hennes bilder har jag gjort en egen variant som då inte blev en bebis utan en liten kille vid namn Knut. Fotografen, det vill säga jag, har inte varit proffs på att ta bilder för nästan alla blev suddiga men det syns i alla fall att det är Knut. Jag hade inget program heller för att bearbeta bilderna då min dator har pajat och den här är lånad för tillfället. Knut är inte helt färdig utan han kommer att få lite hår, en tofs på sin mössa och en liten dekorativ nallebjörn på sin tröja, för nu ser det mycket vitt ut,

Knut är mycket sällskapssjuk och var snabb med att hoppa ner i väskan och ville bra gärna hänga med ut i bilen.

Här är han ur ett grodperspektiv för att inge lite pondus, hmm kanske inte.


Tanken är att han ska få en plats på väskan. Jag ska ta en gammal nyckelring och fästa på Knut och sedan ska han få hänga med på allt..Fästa honom i dragkedjan, en nackdel kan vara att han är vit och ren nu men kommer säkerligen bli en riktig smutsgris.

2 kommentarer:

  1. Din lilla Knut var urgullig! Visa gärna kort på honom när han är färdig.

    SvaraRadera
  2. Tjena Mia!

    Som du vet får jag alltid springa och leta efter mina jobbarnycklar överallt. Det vore coolt att ha din lilla Knut på knippan. Är det möjligt att han kan byta ägare när han är färdig? Vi ses på måndag.

    Kram Lena

    SvaraRadera