fredag 4 september 2009

Lill-Astrid

Nu har vardagen verkligen kommit i ett nafs, i måndags började allvaret. Har tagit tjänstledigt från mitt jobb för att utbilda mig till lärare. Är nu inne på femte terminen som innebär mycket teori med mängder av facklitteratur som behövs läsas. Det känns redan som ögonen går i kors och man undrar hur man ska lyckas ta till sig all fakta, men det blir säkert bättre när man kommit en bit in på terminen och får tillbaka rutinen i läsandet, måste ha ett positivt tänkande;


Lill-Astrid tror jag här sitter och dagdrömmer eller sett något mycket intressant på golvet. För övrigt tycker Lill-Astrid mycket om att spegla sig och är inte alls intresserad av att busa runt med sina syskon.

Jag är jättesugen på att beställa lite nya ögon, har bara svarta ögon men tycker att det blir jättegulligt när ögonen har lite färg. Jag har sett att flera stycken rekommenderar etsy 6060 så det blir nog en liten beställning från henne.

3 kommentarer:

 1. Oj, vad söt! Hit kommer jag gärna igen! Jag lägger till mig som följare på din sida!

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Såg att du också pluggar, själv läser jag till beteendevetare och har massvis med facklitteratur att läsa, phu. Ibland behövs en paus och av en slump hittade jag till din blogg. Vilka otroligt söta små djur du har virkat. Rufs och Tufs i trädgården blev jag helt förälskad i.
  Varma hälsningar Linda

  SvaraRadera
 3. Vilka söta figurer du gör! Välgjorda och detaljerade. Vill du ha färgade ögon från närmare håll kan du kolla min webshop där jag säljer både fabriks- och handmålade i olika storlekar. http://www.ilkkadesign.webshoponline.se

  SvaraRadera