söndag 18 oktober 2009

Here i come, Rabbit Boy

Jag kunde inte låta bli att virka en liten kaninpojke också. Det blev ett riktigt bustroll som älskar att vara ute och leka, tar varje chans som uppstår att hitta en väg ut i den friska luften. Idag blev han superglad när han fick vara med och räfsa löv på tomten. Rabbit Boy tycker att det är härligt med alla färger på löven så här års.

Tyckte väl inte själv att han hjälpte till så mycket utan mest sprang runt bland löven och myste. Ibland satte han sig på löven och låtsades att det var en båt och gräsmattan var det stora havet.
Efter ett tag behövdes en liten vila och vi var väldigt törstiga efter allt arbete så vi unnade oss ett glas saft, kaffe till mig, med nybakade bullar. Mmmm mycket gott!

Han hittade en planka som låg i gräset, där han bara satt och njöt av all sol och så blev det varmt och skönt om rumpan också

5 kommentarer:

 1. Vilken tuffing till kanin!

  SvaraRadera
 2. Vilken cool kanin! Synd att han aldrig fick träffa Pink Rabbit, Kanske kärlek uppstått!!

  SvaraRadera
 3. Första gången jag är här och du är jätteduktig på att virka. Kaninerna är hur gulliga som helst! Dina hästar är så söta. Kommer titta in igen.

  SvaraRadera
 4. Dina kaniner är jättesöta! Melissa älskar sin lilla häst, hon har jämt med den till dagis. Vi hörs nästa vecka! Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Vilket litet charmtroll! Nu är det snart dags för snöskottning och då har du superbra hjälp!

  SvaraRadera