lördag 30 januari 2010

Filuren och Sprallis

Det var mycket länge sedan jag var in på bloggen men nu ska det bli ändring. Det hela började med en borttappad kamera som efter tre veckor visade sig ligga i en låda i köket och sen dess kom jag av mig. Har virkat en hel del men sålt iväg utan att fota. Mycket dumt..Det här är i alla fall Filuren. Lite konstigt är det men han är faktiskt mer kycklinggul än vad kortet visar, här ser han väldigt blek ut om nosen. Jag har ett par lurvvantar som han älskar att gosa ner sig i och pricken över i:t är att ligga med favvo vanten på köksbordet och titta på Scooby Doo. Om det skulle bli lite läskigt är det bara att borra ner huvudet i lurvvanten och låtsas som ingenting.

Det här är en av mina allra första gurumis som jag virkade och han har fått namnet Sprallis på grund av att han vill vara med överallt. Sitter nästan aldrig still. Här är han nostalgisk och tänker på den gångna sommaren och längtar till nästa. Sprallis älskar att vara ute och spela fotboll och tycker nyklippt gräs luktar underbart.

4 kommentarer:

 1. Va roligt att du har hittat kameran och börjat fota dina små gurumisar igen. Sprallis är hur gullig som helst, ser fram emot flera små skapelser.

  SvaraRadera
 2. Underbara små virkade djur, eller Sprallis kanske är någonting annat? I alla fall jättesöta!

  SvaraRadera
 3. Så söta! Du har fått en award fårn mig.

  SvaraRadera
 4. Vilka söta :)

  Kolla gärna in på min blogg så får du se mina amigurumis !!

  SvaraRadera