lördag 13 februari 2010


Jag har skapat den här lilla kaninen till Alla Hjärtans dag! Hon har därför fått namnet Valentine Bunny. Här sitter hon i soffan och väntar..på den stora dagen.
Väntan är lång..
Lägger sig ner en stund och kanske funderar på vem hon ska göra glad imorgon eller hon kanske bara vill slappa, eller kanske sett något intressant uppe i taket. Vem vet vad hon funderar på!Nu har hon förberett sig med choklad, mums det ser väldigt gott ut. Än är det bara lördag så väntan är fortfarande lång. Men jag tror hon har bestämt sig för vem hon ska överraska i morgon. Hon har stått framför spegeln en hel del och bytt rosetter flera gånger och rådfrågat vilken som passar bäst och "tjatat" om hur många timmar det är kvar till Alla hjärtans dag.Alla dessa tecken tycker jag tyder på att hon vet vem hon vill glädja och göra lycklig.

7 kommentarer:

 1. Din Valentine Bunny är hur söt som helst! Hon skulle jättegärna få komma till mig i morgon.Rosetten som hon till sist valde passade henne jättebra. Ha en bra alla hjärtans dag.

  SvaraRadera
 2. Assöt!Vilken söt klänning du har virkat! Glá alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 3. Hur gullig som helst! Du gör jättesöta amigurumis.

  SvaraRadera
 4. Awwww she is really cute! I love your amigurumis they always look so good :)

  SvaraRadera
 5. aaaawww söt liten en! hoppas ni hade kul på alla hjärtans dag! åååh skulle ha velat göra en till killen. =D

  SvaraRadera
 6. du gör så sjuuuuukt söta kaniner! jag skulle verkligen uppskatta ifall du gav ut dit top secred mönster! :D

  SvaraRadera
 7. vart är en rosa kaninen som håller i en morot? vill gärna pröva mig på den :) men jag hittar den inte någonstans snälla svara ;)

  SvaraRadera